Sep 15, 2007, 10:12 PM

Пак за теб 

  Poetry
777 0 3
Пак споменът за теб повя ме,
видях отново сините очи
и твоят глас наоколо отекна,
погали нежно моите уши.

Усетих кожата ти мека
под пръстите ми да трепти,
дъхът ти топъл ме докосна,
отново ме запали ти.

А казват "времето лекува"
и споменът бледнеел ден след ден.
На първата любов искрата
не ще угасне и винаги ще тлее в мен.

© Габриела Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??