Jan 21, 2010, 11:52 AM

Пазете се, хора, аз не се опазих от самата себе си 

  Poetry
561 0 1

Аз съм творецът на собствения си ад,
аз съм рушителят на всичко онова, което имах.
Аз съм крадецът на собствената си душа,
врагът в огледалото - да, това съм аз.

Аз съм всичко онова, което мразя.
Аз - едно безкрайно разочарование.
Аз - плетеница от недостатъци и грешки,
злото дебнещо зад ъгъла - да, това съм аз.

Аз съм стар, изхабен механизъм и вечно се прецаквам.
Аз съм твар нищожна и сама се ненавиждам.
Аз съм собственият си кошмар.
Пазете се, хора, аз не се опазих от самата себе си...

© Ваня Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всички хора сме грешници. Във всеки се крие по един ангел и един демон. Бъди оптимист и продължи с усмивка.
Random works
: ??:??