Sep 14, 2014, 10:58 PM

Пазител 

  Poetry
870 0 0

Пазител
 

Ти отреди ми тази роля
пазител твой да бъда аз, 
бодро крачейки до теб - 
ден след ден.
До мене да заспиваш - всяка нощ
и да чувстваш, защитена си ти
щом до мене сгушиш се, нали?
Пазител, твой съм аз сега, 
а може би и до края на света 
когато хванати сме за ръка! 



Калина Петкова
14.09.2014

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??