Sep 15, 2007, 5:00 PM

Пепел 

  Poetry
748 0 3

Снощи пак в съня ми се промъкна -
подъл, нахален и жесток.
Завърза ми очите, накара ме да млъкна,
за да не узная кой си всъщност -
дявол или бог.

А когато не идваш, ми липсваш ужасно,
не спирам да търся следите ти във пепелта.
Всичко си обяснявам,
само едно остава неясно -
от любов по теб ли ще умра, или от самота...

© Теодора Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??