Jul 29, 2018, 11:26 AM

Пепел от рози 

  Poetry
312 1 1

ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ

 

Различна съм... и го зная.
Зная, че всички сме различни
в синевата, на света в омая...
жадуваме дя сме обичани.

 

Ти търсиш в мене частица,
която до цялост да те допълва.
Аз търся в теб твоята истина,
която моята вяра ще изпълва.

 

Ти търсиш в очите ми небето,
с полет смело в него да потъваш.
Аз търся земното в теб, където,
от мен обичан, ще съществуваш.

 

Търсим се, въпреки различието.
То разпалва огъня в страстта.
Нужно ли е някому отричането?
Пепел от рози не ухае в любовта...

 

29 07 2016

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми стиха ти,Надежда!Поздравления и успех!
Random works
: ??:??