На апаши не слугувам -
съвестта ми е спокойна.
Пукната пара не струва
днес животът без достойнство.
Знам да пазя чужди тайни
и помагам, както мога.
Топлят чувствата ми трайни
без изтекъл срок на годност.
Може джобът да е празен,
но сърцето ми е пълно
и в душата ми е празник.
С песен всеки ден осъмвам...
© Вилдан Сефер All rights reserved.