Jun 12, 2022, 11:19 AM

Песен за приказката 

  Poetry
355 0 1

Започва приказка една...
Каква?
...
 

Приказки има много различни, 
за малки, големи...четат се от всички. 
Разказват за чудни вълшебни страни,
скрити послания и добрини... 

 

Ела с мен и погледни
с красиви очи,
надежда вдъхни...
И в бъдещ ден ти полети
със своите смели мечти! 

 

            Кр. Генева
 

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихът ти има хубаво звучене, като песничка, а никой не го е оценил.
Random works
: ??:??