Nov 20, 2024, 12:45 PM

Певеца 

  Poetry
28 0 0

Певецът пее

Свойства песен

 

А жълтите листа 

Са есен.

 

Красиво е

Измама

 

Не казвайте

Дори на мама

© Радостин Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??