Jun 21, 2011, 2:34 PM

Писмо до Левски 

  Poetry
560 0 0

 Де си, Левски,

що не слезеш

от бесилото си зверско?

Що висиш си там по памет

на народ, окъсал нерви?

Що си мрял за таз България,

що прескачал си огради,

като нашата "родина"

пълна е със изненади?

Имаме си магистрали,

BMW-та от чужбина.

Даже и модерни сгради -

там в кутия са по трима.

Имаме си МОЛ и ГРАО,

регистрирани сме в нета.

Има още и БЪЛГАРИЯ...

 А, дано... "на многоя лета"

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??