Dec 16, 2010, 6:44 PM

Писмо от Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
581 0 0

ПИСМО ОТ ДЯДО КОЛЕДА


Наблюдавал аз съм куп деца

и имам си специални -
със засмени личица,
ала в ученето хич не са идеални.
Светльо, Андрю и Вики не слушат във часа,
 но понякога, обаче, включват си ума.
Доволен съм от Деси, Ивка, също Йони,
 затуй ще им да още мъничко бонбони.
На Гошко ще му кажа да бъде по-културен,
да не е толкоз бурен.
Ааа, и, Михаелке - щом уроците не учиш,
май подарък няма да получиш.
А от Николайчо искам да изсвири
мойта песничка любима – „Птички лекокрили”.
Годината ви нека
бъде много лека...
Наблюдавал аз съм куп деца
и имам си специални...

Ралица Костова


© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??