Jul 19, 2006, 2:36 PM

Плажно 

  Poetry
578 0 1

                        Отдавна не ми

бяха слагали секира...

 

Седя си с теб на плажа,

а слънцето напича,

гърба ти ще намажа,

но онзи там наднича,

в очакване да види

тъй във деколтето

какво ли се бунтува.

Ах, морето, морето...

 

Видях ,тук е и оня,

взел една тепсия,

но наместо мастика

му сервират... ракия...

Страстта е без кристали

кой каквото ще да казва,

обаче не видя ли,

че друг ми я показва.

 

Припев:

С теб на плажа,

ех, мама му стара,

какво да покажа

отдавна не съм била

с подобни лунатици,

добре поне, че имаш

спомена за твърди ....

 

това за баткото
/по Георги Минчев/

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??