Aug 6, 2007, 9:12 AM

Пламък 

  Poetry
473 0 5
Какъв си огън.
Пламък цял.
Темперамент имаш огнен.
Как досега си оцелял?
Можеш да направиш буря,
само в чаша вода.
И за двама ни е голямо чудо,
че съдбата ни събра.
Но си нежен и добър,
верен и изцяло мой.
С теб сърцето ми е щастливо
и най-после изпитва покой.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??