Aug 31, 2013, 6:09 PM  

Плевнелиев 2 

  Poetry » Civilian
343 0 0

"Бързата кучка слепи ги ражда."

Плевнелиев към САЩ се нагажда -

че се е използвало оръжие химическо.

Оттук следва решението политическо -

да участваме във война чужда,

от която България няма нужда.

Да убиват български войници

настояват безотговорни политици.

Говорят без на твърденията проверки

и вече тръгнали да взимат мерки.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??