Jul 18, 2013, 10:23 PM  

Плевнелиев на разпит 

  Poetry » Civilian
451 0 2

Филип Златанов за злоупотреби е обвиняем.

Стана известен с тефтер скандален.

В тефтера му - и името на президента.

Последният не е невменяем.
Туй не е като шефът му да реже лента!

 

В тефтера на Филип Златанов, лидерът на борбата с конфликтите на интереси, е записано: "Росен Плевнелиев - сигналът е прекратен, да не се качва в интернет." Т.е. има съмнение, че става въпрос за сигнал за конфликт на интереси, който умишлено е прекратен - т.нар. политически чадър. Ако това е вярно, вина носят както президентът, тъй като той е правел конфликт на интереси, така и Филип Златанов, който го е прикрил.

 

http://marica.bg/плевнелиев-на-разпит!-името-му-изкочи-от-тефтера-със-скандални-записки-news126890.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • То е повече от ясно, че тези хора се скъсват от далавери.
    Каквото и да обяснява оня хубавец, че това били "само мисли".....
    Вярвате ли го това?
  • Браво на теб!
Random works
: ??:??