Nov 8, 2024, 6:49 PM

По „Бог е Любов“ 

  Poetry
69 0 0

Гнетѝ те и не
можеш мигна: „Как, Любов,
да Те постигна?...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??