Dec 15, 2006, 6:36 PM

по твой вкус и желание 

  Poetry
554 0 1
Искам да ме докосваш така,както скулптор докосва своето произведение,
искам да ме гледаш и слушаш така, все едно съм най-великото ти творение!
Искам винаги до мен да стоиш в самотните нощи и мрачните дни,
искам непрестанно да ме "твориш" с длани, с целувки, с мечти!

Искам да галиш и оформяш тялото ми по твой вкус и желание,
искам в мен да влагаш надежди, чувства и непрестанно обожание.
Искам да ме превърнеш в твоята наи-голяма мечта и идеал,
нека съм твое създание, на което тяло, душа и живот си дал.

© Насето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??