May 11, 2007, 8:46 AM

Подарък 

  Poetry
646 0 1
Подари ми ден от твойто настояще.
Познавам вече твойто минало.
Тогава бяхме заедно във едно...
Тогава знаех, мисля, всичко.
Но това време е отминало...
А искам и сега за теб всичко да узная.
Казваш, други сме, така е...
Ала чувството, когато те погледна, е едно, така че...
Подари ми ден от настоящето... защото вече имам минало.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??