Aug 16, 2008, 11:54 AM

поети 

  Poetry
600 0 5
Поети всякакви,
различни,
нежни, шумни... апатични,
любов и страст възпяват те,
родени с ангелски криле.
Кажете ми,
поети талантливи...
винаги ли сте щастливи?
Не плачете ли през нощта
за хората,
за малките неща?
За хубавата песен,
за живота?
Това не е ли вашата Голгота?

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??