Oct 20, 2007, 8:39 PM

ПОЕЗИЯ 

  Poetry
685 0 13
Жажда за горене -
зов за топлота.
Спомен за спасена
крехка красота.

Опит за летене -
вяра в чудеса.
Обич, споделена
с нечия душа.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??