Aug 24, 2006, 4:04 PM

ПОЖЕЛАЙ СИ МЕНТОВА БОНБОНКА 

  Poetry
608 0 2

                     ПОЖЕЛАЙ СИ МЕНТОВА БОНБОНКА

 

 

Отвъд Нашия свят

е Празнота.

Отвъд Празнотата е Другият свят.

Отвъд Доброто и Злото е Истината.

Отвъд Безстрашието

е Смирението.

Отвъд Твореца е Бог.

 

Който се стреми да познае света,

ще разсипе живота си.

 

Няма надежда. Няма съдба.

                       Любовта е спасение.

 

Телата ни са опит. Човешкото същество

е последната крепост на Черния.

 

Душите ни се обричат на Тайната

преди рождението.

                      Животът е средство.

Езикът е пречка.

 

Ела.

 

© Красимир Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??