Jan 21, 2006, 4:05 PM

Попитай ме 

  Poetry
783 1 1
Попитай ме каквото искаш да знаеш,
нямам сили вече да крия...
Попитай недей да гадаеш,
най-накрая сърцето си ще разкрия....
Кажи ми какво те вълнува,
сърцето, душата, ума ми...
Кажи ми недей да будуваш,
ДА - ти си в съня ми...
Попитай ме каквото ти е на устата,
прошепни ми своята мъка...
дали обичам те? - измъчва ти душата,
а мога ли въобще да спра...
Попитай ме още неща,
дали се измъчвам така ...
две страни съдържа любовта
една на щастие, а друга на тъга...
Попитай ме, момента е сега...
не ще избегна отговорът този път,
попитай ме това е моята молба,
и най-накрая въпросите да спрат.

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??