Aug 2, 2007, 11:24 AM

Порязници ( Призма 43) 

  Poetry
600 0 2


Порязници

Растем порязници.
Растем сами.
Далеко.
Отлитат празници.
Бездънни делници.
Нелеко.

И само пуста незабрава
проблясва ни в очите...
И остава.

2 Февруари 2004, Ломбо Есте -Честит Рожден Ден

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??