Jun 14, 2007, 12:46 PM

Последен спомен 

  Poetry
733 0 16
Изхвърлям аз последната ни снимка,
останала от "Време за любов"!
Детето беше точно на годинка,
а ти и аз горяхме за живот!

Сега, след толкова години,
детето вече стана малък мъж,
познава те от спомените само,
които му разказвам в полунощ!

И  всяка вечер с тебе то заспива,
а денем търси те във мъжките очи.
Сълзите мои често то попива,
щом снимката поглеждам отстрани!

Сега изхвърлям общата ни снимка
и от ума си ще те залича,
но от сърцето как да те изтръгна?
Извадя ли го, труп ще съм сега.
**************
Изхвърлих и последния си спомен,
който ми напомняше за теб!
Изхвърлих и това, което в мене
загнездило се беше като нит!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??