Mar 19, 2007, 10:11 AM

Последната целувка 

  Poetry
593 0 1

Тишина в нощта...
Отлетяла е птицата...
не раздира с писъка си
                    ... тъмнината...
(самота...)

Аз и ти...
за последно ръце сме сплели...
Дъхът ми спира...
не смея думичка да промълвя...

Красива приказка...
моя мечта...
Сляпа съм била...
едва сега разбрах...
вярвала съм във лъжа...

"Сбогом" - тихо прошепвам...
Не поглеждам твоите очи...
(страх...)
Дъхът ми секва...

Чувам глас... (далечен...)
Сякаш Вятърът мълви:
"На сбогуване го целуни..."

Приближавам се...
докосвам лицето ти
с трепераща ръка...
Съзирам риск в последната целувка...
Риск - да ти простя...

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??