Jun 22, 2007, 1:06 PM

Потърси ме 

  Poetry
739 0 14
Потърси ме във спомени стари.
Някъде там заблудена се скитам.
Потърси ме във класните стаи
с бяла блузка и черна поличка!

Потърси ме, край огъня буен
с песни лагерни, с китара в ръка.
В ученически спомени, бледи,
как ме викаше с поглед ,,Ела''!

Потърси ме в чернобелите снимки,
във албума потънал във прах.
Там ще видиш момичета много,
но едното от тях, ще съм аз!
......
Погледни ме сега във очите.
Какво виждаш? Това ли съм аз?
Не съм същото малко момиче,
а остарялата твоя жена!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??