Прашинка съм -мъничка такава
Ала сам знаеш колко бързо влизам в окото,
А пък от там директно в сърцето ти...
Прашинка съм -
Сега се случвам мигновено,
А ме преживяваш отново и отново в сънищата си ...
Прашинка съм -
вятъра ме носи,
безкрая все ме тегли..
Прашинка -
Не се влюбвай!
Утре няма да ме има...
© Вени Николова All rights reserved.