Sep 6, 2021, 7:58 PM

Пра̀веден 

  Poetry
122 0 0

и

пра̀веден дяволът

стана — защото му

дръпнаха от висините ухото

 

.................................................

 

алтернативно:

 

и

пра̀веден

дяволът

стана 

 

защото

 

му

дръпнаха

от

висините

ухото

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??