Dec 4, 2007, 11:17 AM

Празнота (Не е стая...) 

  Poetry
668 0 5

 

Не е стая, а има четири стени.

И въздух... тъй застинал,

като неслучено дихание...

И спомени препускат -

забравени стрели...

няма кой да връхлетят.

Звън звъни,

а камбаната мълчи.

И празно е,

само нямото крещи.

Не е стая... има четири стени.

Душа е със протъркани ъгли.

 

© Ана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??