Oct 2, 2021, 10:36 PM

Пред нов ценови "бум" 

  Poetry
197 1 1

Успоредно с тока

според статистите,

ще скачат все по-високо

(като спортисти)

и цените на "парното"

и на всички стоки.

 

Ще се вдига  (пак чрез цената)

стандартът и на водата.

Ще я пием вече, окачествена,

като "вода светена".

 

P.S. Не ни подцениха и като

                     хлебопотребители -

от калпаво жито симид ...

ще ядем - с ценови подобрители.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??