Oct 3, 2008, 11:43 AM

Пред олтара 

  Poetry » Civilian
988 0 18
 

Ще коленича пред олтара

и ще се моля в този час,

с неповторима силна вяра

и ясен неподправен глас.

 

За нашата страна прекрасна,

за хората около нас,

за користната злост опасна

и за свещения ни час.

 

За любовта и светлината,

които често не щадим,

за волята и свободата,

с които днес ще устоим.

 

© The Notorious All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??