May 17, 2013, 7:51 AM

Предложение 

  Poetry
719 0 2

И той я погледна и ù каза:

Знам, че си красива,

знам, че си добра..

Знам, че си и талантлива

и че си жена мечта!
Знам, че вече те обичам

и че винаги ще е така.

Че си моето момиче

и че точно ти си любовта...

 

Влюбих се във теб

в мига, когато те видях за първи път

и усетих, че за мен, със теб

различен много би станал светът...

 

Принцеса си ти 

на мойте мечти

и искам всяка моя сутрин

да започва с поглед 

от любимите очи...

Скъпа, ти си, разбери!

 

Знам, че те познавам от няма и ден,

но миличка...

Ще се омъжиш ли за мен?

Ако искаш може тук и сега!

Под небето и звездите,

на морето,

озарено от прекрасната лунна светлина...

 

Зная.

Мислиш, че е лудост.

Да така е!

Мисля го и аз,

но пък виждам, че и ти желаеш

тази лудост да се случи между нас.

 

Нямам купища пари,

нямам скъп автомобил,

но повярвай ми, любима,

с теб ще бъда много мил.

 

Сигурен съм, ДА!
Ще те обичам така,

както никой друг

не може да обича във света!

Усещам те,

моя свят си ти...

както вече казах,

познавам те от няма ден,

а ме вдъхновяваш 

в моите най-смели мечти...

 

Ти си толкова прекрасна...

 

Искам две слънца,

приличащи на теб

да ме наричат "татко"

и да ме стимулират

да вървя напред...

Не искам да те изпускам,

ти си моя късмет!

Аз също съм твоя късмет

и сега го осъзнаваш,

но се притесняваш...

 

Слънце, няма за какво...

С теб ще съм

в добро и зло!!

Само ако ме приемеш и освободиш 

собствения си зов за любов...

Ако го окрилиш...

Не знам за теб,

но аз съм готов ! 

 

Не те моля,

но обичай ме и ти!

Нека в едно

слеем нашите общи мечти... 

© Цветелина Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??