В Европа-български заплати
(ама не кат на нашите депутати).
Туй каза наший "държавник" бележит
против бюджетний дефицит.
И българските пенсии "големи"
за бойкова Европа са емблеми.
То пък бива простотия,
ама туй вече е до шия.
© Георги All rights reserved.