Dec 22, 2012, 10:35 PM

Прегърни ме 

  Poetry
821 0 0

Прегърни ме силно, 

много силно...

Прегърни ме страстно,

много страстно...

Нека да забравя за света,

нека да се слея с тишината,

нека твоите устни тихо ми шептят,

а дланите ти да прогонват самотата.

 

Докосни ме нежно,

много нежно...

сякаш съм кристал и ще се счупя

и върни смеха ми тъй небрежно,

както го отне преди минути...

 

Нека да усетя твоя леден дъх,

пропит със капчици отрова,

нека времето да спре

и поне за миг да бъда твоя...

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??