Jul 26, 2014, 3:23 PM  

Преоткрити истини 

  Poetry
473 0 1

 

Докосвам всяко нещо в моя свят

като единствено.

 

Усещам  всяка скрита благодат

в сълза от истини!

 

И преоткривам нови светове

от друг видени,

 

но в мен дошли след снегове

и след прозрение…

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??