Nov 23, 2006, 12:15 AM

Превърни ме 

  Poetry
913 0 25

    Потърси ме - при цветята красни!

       Сред тях съм- там ме намери!

     Къпи ме във море от страсти

     и с тялото си ти ме подсуши!

       Наречи ме с името на  роза,

      не хербарий, жива ме пази!

    Напиши ме, като нежна проза

     и в нощите самотни мен чети.

    Превърни ме , в отлежало вино

       отпивай ме на малки глътки,

     рисувай ме върху небето синьо-

     пясък със пристигащите стъпки.

      Облечи ми рокля от звездите,

         месечко в косите закичи,

       пей ме, като ода на мечтите,

       в химн на любовта ме превърни!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??