Mar 28, 2007, 3:14 PM

Превърни ме 

  Poetry
565 0 0
Превърни ме в дихание и
нека стопля твоето лице...
Превърни ме в ухание
и нека вляза в твоето сърце.

Превърни ме в нежен вятър,
разпиляващ твоите коси.
Превърни ме в тръпка сладка,
да целувам твоите очи.

Превърни ме във въздишка
и нека галя твоите ръце.
Превърни ме в звездичка,
в малко пухкаво мече.

Превърни ме във водата,
която тялото ти гали.
Превърни ме в искра сияйна,
която страст по тебе пали.

Превърни ме в милувка,
жадна, сластна и гореща...
превърни ме в прегръдка...
а след това ме покани на среща!!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??