Сънен изгрев през октомври,
слънцето лениво се прозява,
виното лежи спокойно,
пред нея той с друга се задява.
Шумата под мен разказва
спомени, изсъхнали от горест,
вятърът криле размахва
носи времето към зима, пролет...
© Вяра Николова All rights reserved.
"... спомени изсъхнали от горест..."
Тук има нещо безвъзвратно, но след зимата ни чака пролет!
Хубаво е!
.