Sep 26, 2010, 4:56 PM

Причастие 

  Poetry
588 0 4

          Причастие

 

Докога ще се борим така

с непонятната болка в гърдите ми?

Здраво хванал си мойта ръка

и в умората заедно дишаме...

 

„Продължаваме” – казваш ми ти

и след толкова много препятствия

осъзнах, че когато лети,

на душата й трябва причастие.



 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??