Mar 8, 2007, 11:14 AM

Приеми ме такава 

  Poetry
1071 0 4

Колкото повече се
опитваш да ме промениш,
толкова повече напук
ти правя.
Млъкни!
Няма да влизам в
критериите ти.
Или ме приемаш,
каквато съм, или
"Сбогом, адио!"
Остави ме да ти
покажа каква съм
на свобода, за да ме
обикнеш такава.
Приеми ме, каквато съм:
дива, непокорна и свободна,
усмихната, жизнена и обичлива...
И не ще ме забравиш никога!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??