Sep 14, 2012, 9:08 PM

Приказки 

  Poetry
549 0 2

Другите - с имена на сериозни герои,

а ти - просто Иванушка Дурачок.

Как да ти станат мили и свои.

Делят ви приказки. Пък и живот.

Трудно се вписваш в истории умни,

още по-трудно печелиш любов.

Щом заговориш - разбягват се думите.

Няма и помен от благослов.

 

Свиркай си шумно по неравните друми.

Чулът е скъсан. Помниш, нали?

Нека играят - ненаиграли се - умните.

 

Ти не се спирай. Просто върви.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??