Истински приятел е този, който
когато си самотен е до теб,
когато плачеш бърше сълзите ти,
когато страдаш държи ръката ти,
когато те боли го боли наравно с теб.
Срещнеш ли в живота си такъв човек
ще бъдеш истински щастлив.
Но щастието понякога е кратък миг,
а ни се иска да е безкрайно...
Загубиш ли го
губиш всичко...
И пак се връщат болката и самотата,
но вече няма кой да ти държи ръката.
© Михаила Василева All rights reserved.
И съм сигурен, че скоро ще четем още интересни стихове от теб, Михаила.
Поздрави.