Jun 21, 2006, 5:02 PM

ПРИЯТЕЛИ 

  Poetry
898 0 3

  
   Имам всичко на света,
   но ме обзема мисълта
   за приятели, с които
   да живея аз открито!

   Приятели добри желая -
   да се чувствам като в рая,
   да покажа на света,
   че намерих радостта!

   Приятели с пари не се купуват!
   Приятели с лъжи не се печелят!
   Скромен, честен ти бъди
   и с приятели добри
   ще живееш до старини!

   Много хора ме познават,
   но малцина осъзнават,
   че намират в мен човека,
   с който все напред се гледа.
  
   Няма нищо по красиво
   от приятелство щастливо,
   да споделяш и помагаш,
   без и ден да съжаляваш!

© Дори Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??