May 19, 2007, 1:51 PM

ПРИЯТЕЛСТВО? 

  Poetry
3621 0 4

Приятелско намигване и поглед
скришом!
Уж разговори искрени, шеги...
Но чувам как пресечено до мене
дишаш,
когато по случайност докоснеш ме.
Нали?

Заглеждаш се в осанката ми женствена
потайно!
А всичко имам си, че и отгоре!
Аз знам, че няма как безстрастен да
останеш!
С природата не може да се спори!

Приятелски усмивки и споделяне...
по малко!
Как с мъж съмненията женски да деля?
Приятелство, но с граници обречени
и жалко,
че пречките за него са безспорни! За беля!

Но няма да допуснем да прекрачим

тази мярка!
И да не е съвсем приятелство, уви!
По-ценно е от всяка авантюра
кратка!
От нея цял живот боли! Горчи!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??