Приюти ме в твоя всемир.
Покажи ми различни Вселени.
Тук света е по-черен от кир.
Вече няма нищо за мене.
Приюти ме в твоя покой.
Ще съм тиха и няма да преча.
Тук света е залят от порой
и не виждам земята отсреща.
Приюти ме умирам от студ.
Моят огън тъй бързо угасва.
Топлинката отдавна е лукс
и леда между всеки нараства.
Приюти ме дари ме с любов.
Ще се върне към теб многократно.
Ти си мъж и си страст, и си зов,
а за мен няма път наобратно.