Jun 24, 2007, 8:43 PM

Признание 

  Poetry
823 0 4

Мъжете се плашат от обич

и ти се стресна, нали?

Мъжете са глухи, когато им кажеш,

че искаш повече отпреди.

 

Но признание от обич ти направих,

по-силно бе от мен и да бях го скрила

си личеше, че съм влюбена във теб!

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??