Feb 10, 2005, 10:49 PM

Признание 

  Poetry
997 0 1
След сто години пак ще те обичам,
след сто години отново ще горя
във огъня във който ти запали,
там някъде във вечността...
Ще го кажа на звездите,
които ме изслушват всяка нощ,
ще го повторя и на изгрева,
който събира сълзите ми...
Нека да ме чуе и вятърът,
той ще ти прошепне и ще те накара
там някъде във теб,
в душата нещо да потрепне...
Ще чакам дъжда и облаците,
измръзналите песни и на птиците,
а с тях ще долети и твоето "Обичам те"...

© Радка Марчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??