Jan 1, 2008, 4:46 PM

Признавам си(хайку) 

  Poetry » East forms
1053 0 18

 

Пияна съвест.

Изтрезняваща вина.

Спя с чужда жена...

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??