Aug 1, 2008, 1:41 PM

Прокълната 

  Poetry
737 0 2
Пийте от мен, хорски дяволи,
пийте за туй, че съм дръзка.
Дири след мен съм оставяла,
с кръв се живота опръска.

Подла била съм и смахната,
казват, ту груба, ту нежна.
С кървави думи одраскана,
плаче душата метежна.

Плюйте на мен, безпощадници,
плюйте и всичко рушете.
Знам, че съм днес неудачница,
кожата с нокти свалете.

Всички кълняха проклетата
мътни сълзи да пролива.
Слизам едва от каретата -
вещица, не самодива!

© Ивалина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??