Сред снежни купчини наднича
кокиче с пеперудени крила.
Свенливо до оградата предрича,
че с цветна колесница идва пролетта!
Капчуците във хор запяха
и въздухът мирише на земя.
Реките натежали се разляха,
погалени от слънчевата топлина...
Пробуждат се емоциите нови,
докосват се със трепет две ръце
и в плен на цветните окови
завинаги дарих ти... своето сърце.
© Nina Toshich All rights reserved.
Цветна колесница!
Ухае на любов !