Mar 6, 2009, 8:05 AM

Пролетно 

  Poetry
394 0 9

 

В зениците ми

разпукаха

първите

цветни пролетни пъпки.

Вятър

в косите запя.

В очите ми

слънчеви пламъчета

блещукат.

По устните –

аромат на цветя.

В душата ми

е дошла

пролетта...

Сълзите ми

            са

                        отронен цвят

на ранобудно

кокиче.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??